Kaart Ontwerp

Kaart Ontwerp

2 luik vierkante kaarten

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden in de ontwerpen van de kaarten, een die ik vaak gebruik zijn de 2 luik vierkante kaarten en een mooi formaat hiervoor is 28cm bij 14cm. Uiteraard zijn ook andere formaten. Ook zorgen we voor een passende envelop voor uw kaarten.

3 luik vierkante kaarten

Als u net iets meer wilt toevoegen aan een kaart b.v. een broer/zusje tekst is een 3 luik vierkante kaart een optie, een mooi formaat hiervoor is 42cm bij 14cm. Uiteraard zijn ook andere formaten mogelijk. Ook zorgen we voor een passende envelop voor uw kaarten.

2 luik rechthoekige kaarten

Soms is een rechthoekige kaart mooier of meer passend. Een 2 luik rechthoekige kaart hanteer ik meestal het formaat 20,4cm bij 29,1 cm of net andersom. Uiteraard zijn ook andere formaten mogelijk . Ook zorgen we voor een passende envelop voor uw kaarten.

Uiteraard zijn er nog veel meer mogelijkheden, denk aan kaarten in speciale vormen of uitsneden.
Ik ga graag met u in gesprek over uw wensen en de mogelijkheden.

Portfolio

Trouwkaart Paul & Trudi

Paul en Trudi hadden zelf nog niet echt een idee wat voor trouwkaart ze wilden hebben. Ik heb voor hen drie verschillende ontwerpen gemaakt en hieruit hebben ze deze mooie kaart gekozen.

Paul:We vonden alle ontwerpen mooi alleen ons oog viel meteen op dit ontwerp.
Trudi:Ik vind het echt prachtig, we zijn er erg blij mee.

Trouwkaart Paul & Trudi

Geboortekaartje Tygo

Linda en Danny wilden een geboortekaartje voor hun zoontje Tygo dat gebaseerd is op het thema van Joki en Jet van de Efteling. Ze wilde er graag een sprookje van maken waarbij ook hun dochtertje Jolene een rol krijgt.

Linda: “We zijn erg blij met het eindresultaat. Meer Grafisch Design heeft goed geluisterd naar onze wensen.”

Geboortekaartje Tygo

Trouwkaart en Geboortekaartjes
van Frank & Lieke

Frank en Lieke zijn al jaren trouwe klanten van mij en ik vind het superleuk dat ik de kaarten voor hun huwelijk en de geboortekaartjes voor hun prachtige dochters heb mogen ontwerpen.

Lieke:Meer Grafisch Design maakt zelf ontwerpen, wij geven minimaal aan wat we erop willen hebben en vervolgens maakt ze de mooiste kaarten precies zoals wij dat willen, er is niemand die hetzelfde kaartje heeft.”

Frank:Ook past ze de ontwerpen zo aan dat wij allebei tevreden zijn. En alles kan.”

Een van mijn favorieten hobby’s zijn illustraties maken. Illustraties zijn erg leuk om te gebruiken bij geboortekaartjes, zoals ik hier ook bij de geboortekaartjes van mijn eigen kinderen heb gedaan.

Geboortekaartjes Giel & Kim

Theun en Marjan wilden graag “eenvoudige” geboortekaartjes, hierdoor springen de namen met het hart eruit. Wat ook altijd leuk is, is om elementen van de grote broer kaart terug te laten komen in het kaartje van het kleine zusje, je krijgt dan een mooi geheel.

Trouwkaart/set Dennie & Meriam

Voor onze bruiloft heb ik alles in deze stijl gebruikt. Mijn trouwjurk had een bloemenprint erin geborduurd zitten, ik wilde dit terug laten komen in de uitnodigingen, daggastkaarten en de enveloppen.

Trouwkaart, Daggastkaart en Envelop Dennie & Meriam

Trouwkaart Erik & Susan

Erik & Susan wilde graag een romantisch strand thema voor hun trouwkaart. Een thema kan erg mooi zijn voor je uitnodiging.

Trouwkaart Erik & Susan

Bloemensfeer

Een mooie bloem brengt veel sfeer aan je kaart, ik wil ze dan ook graag gebruiken zoals bij deze uitnodigingen.